Responsive image

Korjaamo

 

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania autosi huoltoon ja varaosien hankintaan? Olet saapunut oikeaan paikkaan! KolariOsat on luotettava auton varaosien myyntiyritys ja kattava autokorjaamo saman katon alla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotta autosi pysyy kunnossa ja tien päällä turvallisesti.

Olemme palveluksessasi MA-PE kello 8:00 - 17:00. Voit ottaa yhteyttä milloin tahansa näiden aukioloaikojen puitteissa.

 

Palvelumme:

Määräaikaishuollot: Säännölliset huollot ovat avain autosi pitkäikäisyyteen ja suorituskykyyn. Huolehdimme määräaikaishuolloista ammattitaidolla ja käytämme laadukkaita varaosia.

Kausihuollot: Varmista, että auto on valmis koviin talvi- ja kesäkeleihin kausihuoltojemme avulla. Turvallisuus ja suorituskyky etusijalla.

Jakopää- ja kytkinremontit: Tärkeät osat autossasi tarvitsevat aika ajoin huoltoa ja vaihtoa. Hoidamme jakopää- ja kytkinremontit ammattitaidolla.

Öljynvaihdot: Säännölliset öljynvaihdot ovat avain moottorin pitkäikäisyyteen. Käytämme laadukkaita öljyjä ja suodattimia.

Alusta ja voimansiirto: Autosi alusta ja voimansiirto ovat tärkeitä tekijöitä ajomukavuudessa ja turvallisuudessa. Korjaamme ja huollamme ne ammattitaidolla.

Vikakoodien luku: Nykyaikaisissa autoissa on monia elektronisia järjestelmiä. Luemme vikakoodit ja korjaamme ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

Ilmastoinnin huolto: Mukava ilmastointi on tärkeää mukavassa ajokokemuksessa. Huollamme ja korjaamme ilmastointijärjestelmät.

Maalaus- ja kolarikorjaus: On tarve sitten parkkipaikkakolhun tai kolarivaurion edellyttämä auton ylimaalaus, onnistuu kaiken kokoiset työt meidän kautta.

Oli tarpeesi sitten huolto, korjaus tai varaosien hankinta, Kolariosat on luotettava kumppani. Meidän ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii autostasi, tavoitteemme on pitää asiakkaamme tyytyväisenä. Teemme yhteistyötä lukuisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Tervetuloa käymään tai ota meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi.