Responsive image

Yritys

 

Historiamme ja Toimipisteemme: Kolariosat on ylpeästi toiminut Seinäjoella vuodesta 1989 lähtien. Vuonna 2012 siirryimme uusiin, entistä tehokkaampiin toimitiloihin, jotka mahdollistavat entistäkin paremman palvelun tarjoamisen. Erikoistumisemme painottuu erityisesti kolarikorjauksissa tarvittaviin varaosiin, mutta tarjoamme myös laajan valikoiman muita auton varaosia. Asiakkaanamme voit luottaa laadukkaisiin tuotteisiimme ja ammattitaitoiseen palveluumme.

Maalauksen Maailma: Valikoimassamme on PPG-automaalit, joita olemme ylpeinä tarjonneet asiakkaillemme lähes yrityksemme perustamisesta asti. Uutuutena Mipa tuotelinja sisältäen raskaskalusto maali linjan sekä muita tuotteita. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset auton maalausta varten - pohjusteista pintaan asti. Kotimaiset Mirkan hiomatuotteet ja huippulaadukkaat koneet ovat myös osa valikoimaamme, jotta voit tehdä työsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Glassdrive-kumppanuus: Kolariosat on osa Glassdrive-lasiasennusketjua. Glassdrive on omistautunut organisaatio, joka kokoaa yhteen alan ammattilaiset ja tarjoaa alkuperäiset varaosat. Korjaamme tuulilasin kiveniskemiä ja huolehdimme siitä, että näkökenttäsi pysyy aina kirkkaana ja esteettömänä.

Nukkauspalvelu: Lisäksi tarjoamme nukkauspalveluita sisäosien ja muiden osien osalta. Tämä on erityisen tärkeää kilpa-autoissa, joissa vaaditaan häikäisemätöntä pintaa ja viimeisteltyä ulkonäköä kilpa-auton ohjaamossa.

Kolariosat on sinun luotettava kumppanisi autonhuoltoon ja varaosien hankintaan. Asiantunteva henkilökuntamme odottaa palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Ota meihin yhteyttä tai poikkea käymään.

Etelä-Pohjanmaan KolariOsat Oy